Organic-värit

Organic Colour Systems on hiusväri, joka on suunniteltu mahdollisimman hellävaraiseksi sekä sinulle että hiuksillesi. Se on myös ainoa hiusväri, joka sisältää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita.

Olemme tarkoin valinneet vain hienoimpia raaka-aineita ja luonnonuutteita luodaksemme ammoniakki-vapaan hiusvärin, josta löytyy lukuisia etuja.

  • ei vahingoita hiuksen omaa rakennetta
  • säilyttää hiuksen luonnollisen kosteus/proteiini tasapainon jättäen hiuksen parhaaseen mahdolliseen kuntoon
  • ei tahraa ihoa eikä muodosta ammoniakki höyryjä – ammoniakin korvaavat hoitavat aineet ja mieto lämpö
  • värissä käytetään framaseuttisen tason vetyperoksidia, joka vähentää ihoärsytystä sekä rasitusta hiuksille
  • värissä on alhaisin mahdollinen määrä PPD-yhdisteitä, joka vähentää huomattavasti kaikkien allergisten reaktioiden riskiä
  • täysin orgaaninen kestoväri
  • miellyttävä tuoksu

Organic Colour Systems hiusväri on ensimmäinen hiusväri ilman ammoniakkia ja myrkyllisiä resorsinoleja sekä sinun että kampaajasi hyväksi. Värit perustuvat hoitaviin kasvien uutteisiin, luonnon kosteuttajiin, vitamiineihin ja vehnäproteiineihin, jotka suojaavat hiusta ja päänahkaa värjäyksen aikana.

Ammoniakki ja myrkylliset resorsinolit ovat korvattu hoitoaineilla sekä värin vaikutuksessa käytettävällä lämmöllä. Lämpö ja hoitoaineet mahdollistavat väripigmenttien pääsyn ja kiinnittymisen hiukseen vahingoittamatta hiuksen rakennetta – mahdollistaen loistavan kiillon.

Tuotteita ei ole testattu eläinkokein eikä niissä käytetä väriaineita tai säilöntäaineita, jotka saattavat aiheuttaa kutinaa tai ärsytystä herkimmille. Hajusteena käytetään ainoastaan eteeristä öljyä. Tuotteet sisältävät mm. aloe veraa, kamomillaa, raunioyrttiä, B5-vitamiineja, jojobaöljyjä ja manteliöljyjä.