Farouk Systems

Ammoniakiton vaihtoehto

Hiuskosmetiikan maailmassa oli vielä kaksi vuosikymmentä sitten yleisenä käsityksenä, ettei ammoniakkia voida millään korvata. Amerikkalaisen kampaajan ja värispesialistin Farouk Shamin oma allergisoituminen ammoniakille 80-luvun alussa antoi sysäyksen tuotekehitykselle, joka on menestystarina. Farouk Systems Inc:n tuotesarjat kattavat kaikki kampaamoissa tarvittavat ammattituotteet: Biosilk-kestovärisarjat, -kevytvärisarjat, -sävyt ja permanentit sekä SunGlitz vaalennussarjat. Ja kaikki ilman ammoniakkia. Ammoniakittomuus merkitsee kampaajalle turvallisempaa ja hajuttomampaa työympäristöä ja onhan asiakkaankin miellyttävämpi asioida hajuttomassa kampaamossa.

Kaikki Farouk Systems’in tuotteet sisältävät nesteytettyä luonnonsilkkiä. Silkki, joka sisältää 17 aminohappoa hiuksen ja ihon 19:sta aminohaposta, rakennekorjaa ja kosteuttaa hiuksia. Ammoniakittomuuden ja silkin hyöty on myös se, että hiuksiin voidaan tehdä monta kemiallista käsittelyä ilman, että hiusten kunto huononee. On aivan mahdollista tehdä permanentti, värjäys ja vaalennusraidat samalla käynnillä.

Farouk Systems’in tuotteita myydään jo yli 50 maassa. Sunglitz Finland alkoi tuoda niitä Suomeen vuonna 1993. Sunglitz myös kouluttaa säännöllisesti uusia kampaajia käyttämään tuotteita. Yhä suureneva joukko suomalaisia kampaajia kuten muuallakin maailmassa on valinnut Farouk Systems’in tuotteet oman terveytensä, allergisten oireiden ja asiakkaittensa viihtyvyyden vuoksi.