Muodonmuutosmenetelmä

Edistyneen amerikkalaisen teknologian kehittämä CHI-muodonmuutosmenetelmä hyödyntää hiusten muutoksen neljää perusainesta: keraamista lämpöä, negatiivisia ioneja, puhdasta luonnon silkkiä ja Cationic-kosteudensitojaa (Cationic Hydration Interlink).

Tämä tieteellinen menetelmä muuntaa pysyvästi kähärät, kiharat, aaltoilevat ja jopa karheat suorat hiukset kauniiksi, silkkisiksi, helposti käsiteltäviksi, CHI-raudan, silkin ja negatiivisten ionien avulla ilman karkeita kemikaaleja tai ammoniakkia.

Ionin mahti

Näkymättömät, ioneina tunnetut voimat ympäröivät meitä. (Ioneja on kahdenlaisia positiivisia ja negatiivisia). Ionit ovat atomeja, jotka ovat saaneet tai menettäneet elektronin ja ovat energisesti latautuneita. Energiaa sisältävän hitusen uskotaan vaikuttavan mielialaamme, terveyteemme ja yleiseen hyvinvointiimme.

Saaste, pöly ja savu tuottava vahingollisina pidettyjä, korkeita, positiivisia ionitasoja. Tuoreet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että positiiviset ionit luovuttavat negatiivista energiaa ja voivat vaikuttaa kokonaisenergiatasomme ja hyvinvointiimme. Negatiivisia ioneja kutsutaan ”ilman vitamiineiksi”. Miksi tunnemme itsemme rauhallisiksi, mutta keskittyneiksi vesiputouksen vieressä? Tässä syy! Koska miljoonat negatiiviset ionit ympäröivät meitä. Negatiiviset ionit rauhoittavat ja virkistävät. Negatiiviset ionit voivat myös rentouttaa, lievittää lihasjännitystä, parantaa keskittymiskykyä ja ne voivat luoda terveellisemmä elinympäristön.

Negatiivisia ioneja on menestyksekkäästi käytetty ionisoivissa ilmanpuhdistajissa. Negatiiviset ionit poistavat ilmasta epäpuhtauksia kuten pölyä, savua ja saastetta ja luovat tasapainoisemman ilmapiirin.

Farouk Systemsin kehittynyt, amerikkalainen teknologia teki läpimurron käyttäessään negatiivisten ionien voimaa hiustuotteissaan. CHI Professional fööni tuottaa keraamisesta kierukastaan miljoonia negatiivisia ioneja, jotka hajottavat vesimolekyylit hienoiksi mikro-osasiksi (sen sijaan, että kiehuttavat ne kuten perinteiset föönit). Nämä pienet vesimolekyylit läpäisevät tehokkaasti silkin kanssa hiusrungon, parantaen kosteustasapainoa, uudistaen hiusta ja auttaen orvaskeden sulkemisessa. Lopulta tuloksena. ovat pehmeät, sileät, kiiltävät ja silkkiseksi muuttuneet hiukset.