Kulutuksen kestävää

Miksi keraamista (Ceramic) kuumuutta?

Noin 40 epäorgaanisesta aineesta (mukaan lukien Mn, Mg, Fe, Si, Ca, Zn, Se, F, Ge, Al ym.) koostuva keramiikka on denaturoitu 1600-1800 Celsius-asteessa, ollen täten ympäristö ystävällinen tuote. USA:n NASA kehitti sen 1960-luvulla avaruusalusten asujen ja instrumentteihin tekoon. Teknologia sittemmin siirtyi muihin kehittyneisiin maihin, jossa sitä hyödynnettiin teollisuudessa, kotitalouksissa ja yksilöllisissä tuotteissa.

Farouk Systems oli ensimmäinen valmistaja, joka vallankumouksellisessa CHI-raudassaan yhdisti negatiivisten ionien voiman keraamiseen lämpöön. Keramiikan, joka luonnossa esiintyy kivinä ja mineraaleina, on kestettävä äärimmäistä kuumuutta ja tulta erityisessä prosessissa, jotta sen puhtautta ja osien koon jakoa voidaan kontrolloida. Nämä ominaisuudet vaikuttavat valmiin keramiikan lopullisiin tuntomerkkeihin. Farouk Systems käyttää ainoastaan korkeinta keramiikan laatua voidakseen vastata CHI-rautojen ja -föönien teknisen suunnittelun erityisiin vaatimuksiin.

Kulutuksen kestävää

Poltettu keramiikka on äärimäisen kovaa sekä kulutusta ja käyttöä kestävää. Erityisistä materiaaleista tehty keramiikka on poltettu tarkalleen oikeissa lämpötiloissa. Ioniset siteet, jotka yhdistävät keramiikan osat yhteen ovat paljon vahvempia kuin kovinkaan metalli. Tämä erityinen prosessi takaa ainutlaatuiset ominaisuudet ja toimintakyvyn.

CHI-raudan levyt ja kierukat valmistetaan yksinomaan korkealaatuisemmasta kiinteästä keramiikasta, toisin kuin kopiot, jotka ovat vain päällystetyt. Keramiikka johtaa ja ylläpitää lämpöä tehokkaimmin kuin yksikään toinen tunnettu materiaali. Sen luovuttama lämpö on ”kosteaa”, verrattuna perinteisiin kuparilevyihin ja elementteihin, joilla on nestettä poistava vaikutus hiuksiin, vahingoittaen niitä ja johtaen kosteushukkaan ja ennenaikaiseen värin haalistumiseen.

CHI Iron’sin keraaminen lämpö ei ainoastaan ylläpidä hiusten kosteustasapainoa, vaan se myös tuottaa negatiivisia ioneja. Nämä-negatiiviset ionit työntävät silkkimolekyylit syvälle kuoren sisään. Lopputuloksena on parantunut hiusrakenne ja vahvistunut orvaskesikerros.